Spring direct naar de hoofdnavigatie of de inhoud

Vanaf 3 juli 2017 is de subsidieregeling Waterveiligheid en Waterzekerheid Stedelijke Delta’s (WWSD) van het programma Partners voor Water (PvW) 2016-2021 weer open. Partners voor Water nodigt de Nederlandse watersector uit om deel te nemen aan deze tender. Tot en met 15 september 2017 kunt u uw aanvragen indienen.

Voor wie?
Partners voor Water ondersteunt innovatieve waterprojecten van samenwerkende partners in het buitenland. Heeft u een innovatieve of vernieuwende technologie, product, dienst of aanpak op watergebied? En wilt u deze demonstreren of de haalbaarheid ervan onderzoeken in stedelijke delta’s en hun toeleverende systemen in het buitenland? Dan biedt de subsidieregeling Waterveiligheid en Waterzekerheid Stedelijke Delta’s (WWSD) mogelijkheden voor ondernemingen, kennisinstellingen en NGO’s.

Intake verplicht
Vanaf deze tender is een projectideegesprek verplicht. Wilt u toetsen of uw project voor subsidie in aanmerking komt? Tot en met 15 augustus kunt u een intakegesprek aanvragen. Gesprekken worden tot eind augustus gevoerd. Zonder intakegesprek kunt u geen aanvraag indienen.

Meer informatie
Voor meer informatie over Partners voor Water; de thema’s, de voorwaarden óf voor het aanvragen van een gesprek met een van onze adviseurs om uw projectidee te bespreken kijkt u op www.rvo.nl/partnersvoorwater.

Opdrachtgever
Het Partners voor Water 2016-2021 programma is een van de uitvoeringsinstrumenten van de Internationale Water Ambitie (IWA) van de Rijksoverheid. Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en het Netherlands Water Partnership (NWP) voeren dit programma gezamenlijk uit in opdracht van de ministeries van Infrastructuur en Milieu, Economische Zaken en Buitenlandse Zaken.

Terug naar de vorige pagina