Spring direct naar de hoofdnavigatie of de inhoud

Informatiebijeenkomst subsidieregeling Partners voor Water

Wilt u meer uit uw project halen en uw kansen vergroten om in aanmerking te komen voor de subsidieregeling Waterveiligheid en Waterzekerheid Stedelijke Delta’s (WWSD) als onderdeel van het programma Partners voor Water? Kom dan op woensdagochtend 16 mei 2018 naar de informatiebijeenkomst van Partners voor Water bij Rijksdienst voor Ondernemend Nederland RVO.nl) in Den Haag. Tijdens deze bijeenkomst leert u meer over wat een goed project is en waar u rekening mee moet houden bij het opstellen van een projectplan. Daarnaast deelt een aantal Partners voor Water-projecten haar ervaringen met u en kunt u in gesprek gaan met andere projecten en de Partners voor Water-adviseurs van RVO.nl. Meer informatie over het programma en de mogelijkheid om aan te melden vindt u hier www.rvo.nl/bijeenkomstPvW

Lees verder

Subsidieregeling Partners voor Water open

Van 8 januari tot 9 februari 2018 is de subsidieregeling Waterveiligheid en Waterzekerheid Stedelijke Delta’s (WWSD) van het programma Partners voor Water (PvW) 2016-2021 weer open.

Lees verder

Projectideegesprek voor nieuwe tender mogelijk tot 31 januari 2018

De eerstvolgende tender loopt van 8 januari 2018 tot 9 februari 2018, 12.00 uur. Voor deze tender vinden de projectideegesprekken plaats tussen 1 november en 31 januari 2018.

Lees verder

Terugblik op de AIWW

De RAI in Amsterdam was van 30 oktober tot 3 november het toneel van de Amsterdam International Water Week (AIWW).

Lees verder

Subsidieregeling Partners voor Water open

Vanaf 3 juli 2017 is de subsidieregeling Waterveiligheid en Waterzekerheid Stedelijke Delta’s (WWSD) van het programma Partners voor Water (PvW) 2016-2021 weer open.

Lees verder

Eindrapportage Partners voor Water 3 gelanceerd

Partners voor Water is hét programma voor partijen in de Nederlandse watersector met internationale ambitie. Al meer dan tien jaar ondersteunt Partners voor Water vernieuwende projecten van samenwerkende partijen in het buitenland. In 2015 liep de Partners voor Water 3 (2010-2015) programmaperiode af.

Lees verder

HydroNET wint Partners voor Water Award 2017

De HydroNET Water Control Room is door de vakjury van de Partners voor Water Award bekroond met de eerste prijs.

Lees verder

Successen Nederlandse watersector in stedelijke delta Polen

In de afgelopen maanden heeft de Nederlandse watersector samen met hun lokale partners grote succesen in Polen geboekt.

Lees verder

Genomineerden Partners voor Water Award 2017 bekend

Op donderdag 13 april strijden 3 bijzondere projecten om de Partners voor Water Award, tijdens Waterproof 2017. De award wordt voor de derde keer uitgereikt.

Lees verder

Bijeenkomst Waterproductiviteit: wens tot verbinding en uitvoering

Op 2 maart vond de informatiebijeenkomst over Waterproductiviteit plaats in Wageningen. We kijken terug op een geslaagd samenzijn met meer dan 50 personen uit het bedrijfsleven, NGO’s en de overheid.

Lees verder