Spring direct naar de hoofdnavigatie of de inhoud

Eindrapportage Partners voor Water 3 gelanceerd

Partners voor Water is hét programma voor partijen in de Nederlandse watersector met internationale ambitie. Al meer dan tien jaar ondersteunt Partners voor Water vernieuwende projecten van samenwerkende partijen in het buitenland. In 2015 liep de Partners voor Water 3 (2010-2015) programmaperiode af. Dat geeft ons de kans terug te kijken op de resultaten die binnen het programma zijn bereikt. In de online Eindrapportage, gelanceerd tijdens het Waterproof evenement op 13 april jl., vindt u een overzicht van activiteiten, projecten en publicaties uit deze programmaperiode. Laat u inspireren door de projectbeschrijvingen, terugblikken, infographics en publicaties. U kunt de resultaten bekijken via www.partnersvoorwater3.nl. Het programma is inmiddels een nieuwe fase ingegaan: Partners voor Water 2016-2021. PvW16-21 is één van de hoofdinstrumenten om de Internationale Waterambitie (IWA) van de Nederlandse overheid handen en voeten te geven. Dit biedt nieuwe kansen voor de watersector.  

Lees verder

HydroNET wint Partners voor Water Award 2017

De HydroNET Water Control Room is door de vakjury van de Partners voor Water Award bekroond met de eerste prijs.

Lees verder

Successen Nederlandse watersector in stedelijke delta Polen

In de afgelopen maanden heeft de Nederlandse watersector samen met hun lokale partners grote succesen in Polen geboekt.

Lees verder

Genomineerden Partners voor Water Award 2017 bekend

Op donderdag 13 april strijden 3 bijzondere projecten om de Partners voor Water Award, tijdens Waterproof 2017. De award wordt voor de derde keer uitgereikt.

Lees verder

Bijeenkomst Waterproductiviteit: wens tot verbinding en uitvoering

Op 2 maart vond de informatiebijeenkomst over Waterproductiviteit plaats in Wageningen. We kijken terug op een geslaagd samenzijn met meer dan 50 personen uit het bedrijfsleven, NGO’s en de overheid.

Lees verder