Spring direct naar de hoofdnavigatie of de inhoud

Op donderdag 13 april strijden 3 bijzondere projecten om de Partners voor Water Award, tijdens Waterproof 2017. De award wordt voor de derde keer uitgereikt.

Het gaat om deze projecten:

  • Klimaat Effect Atlas, Bangladesh
  • Demonstration of the HydroNET Water Control Room, Zuid-Afrika
  • Enhancing Food Security through hydro-powered pumps, Indonesië

Bekijk meer informatie over deze projecten. http://www.rvo.nl/subsidies-regelingen/partners-voor-water-pvw/voorbeeldprojecten

Award 2017

  • De Partners voor Water Award gaat naar het meest inspirerende project dat (deels) door ondersteuning van Partners voor Water (PvW) tot stand kwam. Een vakjury koos 3 genomineerden uit de tientallen projecten die in de afgelopen 6 jaar met steun van Partners voor Water 3 (2010-2015) de stap naar het buitenland zetten. Daarbij keek de jury onder meer naar:
  • de mate waarin het project zich positioneerde in het buitenland;
  • de mate van duurzame krachtenbundeling;
  • of het project een bijdrage heeft geleverd aan het oplossen van een waterprobleem in het betreffende land.

Waterproof 2017

Het event Waterproof 2017 http://www.rvo.nl/actueel/evenementen/waterproof-2017 vindt plaats op donderdag 13 april in de Fabrique te Maarssen. Een inspirerend evenement waar de Internationale Water Ambitie en het programma Partners voor Water centraal staan. Tijdens dit evenement kunt u in gesprek gaan over uw plannen om internationaal zaken te doen.

Partners voor Water

De internationale vraag naar waterkennis groeit. Nederland heeft omvangrijke kennis en ervaring op het gebied van water en waterbeheer en heeft daarom internationaal een goede reputatie. Dat biedt kansen voor de Nederlandse watersector. Partners voor Water is hét programma voor partijen in de Nederlandse watersector met internationale ambitie. Al meer dan 10 jaar steunt het programma Partners voor Water vernieuwende projecten van samenwerkende partijen in het buitenland. Met kennis, advies, financiering en netwerken.

Terug naar de vorige pagina