Spring direct naar de hoofdnavigatie of de inhoud
Wilhelminakade 179, Rotterdam

Op woensdagmiddag 3 mei 2017 vindt de jaarlijkse netwerkbijeenkomst van het landenplatform Indonesië plaats, met ondersteuning van het programma Partners voor Water.

Dit is het ideale moment om op de hoogte gebracht te worden van de laatste ontwikkelingen, te discussiëren, nieuwe initiatieven te ontplooien, partners te vinden en bekenden uit het Indonesiënetwerk weer eens te ontmoeten. De bijeenkomst vindt plaats bij de Gemeente Rotterdam, dat onder meer een langjarige samenwerking heeft met Jakarta. De bijeenkomst start om 12.30 uur en zal tot ongeveer 17.00 uur duren.

Naast voldoende gelegenheid om te netwerken zullen we aandacht besteden aan de recente ontwikkelingen binnen de bilaterale watersamenwerking tussen Nederland en Indonesië, komen er (jonge) Indonesische waterprofessionals aan het woord en gaan we in op de volgende thema’s: waterveiligheid en kustontwikkeling van Noord-Java (o.a. Jakarta, Semarang, Demak en Pekalongan), peatland ontwikkelingen en industrieel (afval)water (o.a. voor industrieën food & beverage en textiel). Natuurlijk sluiten we af met de inmiddels traditie geworden Indonesische borrel.

De bijeenkomst zal plaatsvinden op Wilhelminakade 179 in Rotterdam. Graag vernemen wij of u aanwezig zal zijn. U kunt zich hier tot en met maandag 1 mei aanmelden.

Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met Jelmer Klinkenberg, j.klinkenberg@nwp.nl, 070-304 3751.

Terug naar de vorige pagina